Kesäleirit 2022

Sarin tallin suositut kersäleirit on täällä taas!

6.-10.6. HEPPAHULLUN YLEISLEIRI Tämä leiri on tarkoitettu todellisille hevoshulluille. 350€

13.-17.6. ESTERATSASTUKSEN ALKEET Sopii kaikille jotka haluavat oppia esteratsastuksen saloihin. 380€

20.-23.6. HUMPUTTELULEIRI Rentoa ratsastusta ja hevosten kanssa hengailua, nautiskelijoille. 300€

11.-15.7. TREENILEIRI KOULURATSASTUS Tehokasta treeniä pienryhmissä. 400€

18.-22.7. HEPPAHULLUN YLEISLEIRI Tämä leiri on tarkoitettu todellisille hevoshulluille. 350€

25.-29.7. TREENILEIRI ESTERATSASTUS Tehokasta treeniä pienryhmissä. 400€

1.-5.8. HEPPAHULLUN YLEISLEIRI Tämä leiri on tarkoitettu todellisille hevoshulluille. 350€

Leirimme sisältävät:

 • Ammattitaitoinen ja pitkän kokemuksen omaava leirihenkilökunta.
 • Leireille otetaan 12 osallistujaa/ leiri
 • Majoitus 4 hengen huoneissa leiritalossa. (WC, suihku, sauna, oleskelutilat ja keittiö)
 • kaksi lämmintä ateriaa sekä aamu- ja iltapalat.
 • Ratsastusta 1-2 kertaa päivässä 4-6 hengen ryhmissä riippuen leiristä.
 • Hevosmiestaitojen harjoittelua.
 • Leikkejä, kisoja, pelejä; mukavaa yhdessä oloa.
 • Grilli-ilta, uintireissu bussilla (säävaraus), kauppareissu.
 • Oma leirihevonen
 • Leirikaste ja leirikisat.
 • Tapaturmavakuutus.

Leireillemme saavutaan maanantaisin klo 16 ja leirimme päättyvät perjantaisin klo 14.

HEPPAHULLUN YLEISLEIRI soveltuu kaiken tasoisille ratsastajille. Leirllä omat leirihevoset, ratsastusta 7 kertaa, paljon hevosten kanssa touhuilua, leirikaste, leirikisat leirin päätteeksi. Myös omat kepparit voi ottaa mukaan.
.ESTERATSASTUKSEN ALKEET soveltuu ratsastajille joilla on rohkeutta ja kiinnostusta harjoitella esteratsastuksen saloja. Käynti ja ravi on jo sujuvaa lisäksi olet jo harjoitellut laukka työskentelyä. Ratsastusta 8 kertaa. Leirllä omat leirihevoset, hevosten kanssa touhuilua, leirikaste, leirikisat leirin päätteeksi.
HUMPUTTELULEIRI soveltuu kaiken tasoisille heppailijoille, ratsastusta 4 kertaa, paljon hevosten kanssa touhuilua ja fiilistelyä, leirikaste, leirikisat leiriläisten niin halutessaan. Myös omat kepparit voi ottaa mukaan.
TREENILEIRI KOULURATSASTUS sinulle joka haluat kehittyä ja annat ratsastajana kaikkesi. Leirin päätteeksi kouluratsastuskilpailut, joihin treenataan leirin aikana. Ratsastusta 8 kertaa pienryhmissä, sekä teoriaa. Tähän leirille voi hyvin myös osallistua omalla hevosella.
TREENILEIRI ESTERATSASTUS sinulle joka haluat kehittyä ja annat ratsastajana kaikkesi. Leirin päätteeksi esteratsastuskilpailut, joihin treenataan leirin aikana. Ratsastusta 8 kertaa pienryhmissä, sekä teoriaa. Tähän leirille voi hyvin myös osallistua omalla hevosella.

Leiri tiedustelut puhelimitse 0407030229 /Sari

Leirit varataan sähköpostitse sarintalli@hotmail.com tai whatsapp viestillä numeroon 0407030229. Varausviestiin otsikoksi Leirin varaus ja leirin päivämäärä. Lisäksi leiriläisen nimi, ikä, pituus ja paino, sekä kokemus ratsastajana / hevosten kanssa olemisesta. Allergiat ja tarvittavat tiedot , jos jotain muuta on. Tietenkin huoltajan nimi ja yhteystiedot; osoite ja puhelin nro. Huoltajan tulee tehdä leirivaraus alaikäisen puolesta.

Varausmaksu 100€ , maksetaan itsenäisesti tallin tilille, kun olet saanut vahvistusviestin varauksesta. Maksun viestiosaan leiriläisen nimi ja leiriaika. Varausmaksua ei palauteta , muuten kuin lääkärintodistusta vastaan.

Loppumaksu maksetaan itsenäisesti 14 vrk ennen leirin aloituspäivämäärää. Mahdollisten korona rajoitusten estäessä leirien järjestämisen palautamme maksetut leirimaksut takaisin.